Servicii Video

Transmisiuni in direct de la evenimente

OnlineTV Network transmite evenimentul tau in mediul online, fara ca tu sa depui nici cel mai mic efort.

Transmitem evenimentul tau LIVE pe orice platforma (Youtube, Facebook, uStream, Streamkit, etc), sau pe playerul tau propriu.

Transmisiile video se realizeaza la o calitate HD sau FullHD, in functie de cerintele finale ale clientului.

 

Filmare evenimente (rezolutie HD, fullHD sau 4K)

Daca doresti ca evenimentul tau sa fie disponibil dupa finalul evenimentului, avem solutia potrivita pentru tine: iti inregistram evenimentul de la inceput pana la final, astfel incat, sa te bucuri oricand de momentele frumoase din cadrul evenimentului tau.

 

Productie emisiuni tv

Avand o experienta bogata, echipa noastra produce emisiuni tv atat pentru televiziuni cat si pentru mediul online. Suntem la dispozitia ta in ce priveste: locatia de filmare, decoruri, logistica, catering, productia redactionala a emisiunilor si productia tehnica.

 

Animatii 2D si 3D

Echipa noastra de editori video si graficieni, iti sta la dispozitie pentru realizarea oricarui tip de animatie video, fie 2D sau 3D.

Inchiriere macara video TV

Pentru ca evenimentul tau sa fie unul memorabil, iti recomandam sa adaugi in configuratia tehnica si o macara video TV. Cu un brat al macaralei care ajunge la 8metri, cadrele care vor fi filmate de macara vor fi pur si simplu superbe. Atat pentru telespectatorii de acasa, cat si pentru cei din sala, evenimentul va avea o alta insemnatate.

 

Inchiriere echipamente audio-foto-video

Daca esti profesionist in domeniul audio-foto-video, iti stam la dispozitie cu o varietate de echipamente tehnice pentru inchiriere. Inchiriem camere video, DSLR, obiective foto, echipamente de streaming. Pentru lista de echipament completa, va rugam sa ne contactati.

 

Inchiriere Plasme pentru evenimente

Fie ca organizezi un targ expozitional, fie ca ai nevoie de o plasma de mari dimensiuni pentru evenimentul tau, iti stam la dispozitie cu plasme de mari dimensiuni: diagonale de la 60 cm pana la 223 cm, cu rezolutii HD, fullHD sau 4K. Plasemele le inchiriem pe standuri tv cu roti astfel inca mutarea dintr-o parte in alta sa fie usoara.