De ce sa transmiti evenimentul tau LIVE

Una din cele mai intalnite intrebari este “De ce sa transmit evenimentul meu LIVE?”
Fie ca vorbim de o competitie sportiva, fie ca discutam de o lansare de produs sau inaugurarea unui nou punct de lucru, transmisiunile LIVE de la evenimente, au un succes foarte mare in randul ‘web-spectatorilor’ care urmaresc respectivul eveniment.

Confortul pe care ti-l ofera o transmisiune online, pentru cei ‘de acasa’ este un argument destul de puternic ca organizatorii de evenimente sa se orienteze spre un furnizor de servicii video, pentru a transmite evenimentul lor.

Deasemenea, posibilitatea de a monetiza evenimentul prin streamingul live, este iarasi un argument destul de puternic in favoarea transmisiunii live a evenimentului.

Posibilitatea de a adauga optiunea de ‘pay-per-view’ este un alt argument pentru care organizatorii de evenimente, ca acestia sa transmita evenimentele live. Astfel, daca evenimentul este cu plata unei taxe de participare, aceasta taxa se poate regasi si in optiunea de ‘pay-per-view’.

Plasarile de produs, prin intermediul bannerelor publicitare, a burtierelor grafice sau a cartoanelor grafice, sunt o alta metoda prin care organizatorii de evenimente isi pot monetiza continutul video transmis live.

Daca sunteti interesati de monetizarea continutului video, va invitam sa discutam mai multe detalii. Contactati-ne pentru a stabili o intalnire.